YRITYS

Unipussit ovat saaneet suuren suosion marsujen keskuudessa ja niitä onkin myyty jo yli 200 kappaletta. Ja muut tuotteeni seuraavat suuren suosion perässä. Myös eläinkauppojen suosio tuotteitani kohtaan lisääntyi. Näin ollen päädyin oman yritykseni perustamiseen. Oma harrastukseni muuttui siis yritykseksi vuonna 2016 kesällä. Yritykseni nimi on madeby AnSa. Päätoimena on siis lemmikkien petien myynti nimellä Unipussit. Unipussi on rekisteröity tavaramerkki. Yritys valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita lemmikeille. Kaikki tuotteet ovat pestäviä. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat kotimaista käsityötä. Unipussien sivussa teen myös kakkuja ja muita leivonnaisia. Ne löydät Facebookista nimellä madebyAnSa herkut.

Hilla & Muru
Tässä pieni tarina siitä mistä kaikki alkoi: Ensimmäiset marsut muuttivat minulle vuonna 2007 kodinvaihtajina. Vuosia tutustuin marsun arkeen ja hoivaamiseen. Kun ensimmäiset marsut siirtyivät paremmille ruohomaille, vietin vuoden ilman marsuja. Elämä kuitenkin tuntui tyhjältä ja vuonna ja taas vuonna 2011 elokuussa meille muutti Hilla ja Muru marsut. Olen aina ollut innokas tekemään asioita käsilläni ja aloin taas uudestaan ompelemaan ja neulomaan. Innostus Hillaan ja Muruun sai minut yhdistämään kaksi tärkeää asiaa elämässäni, ompelu ja marsut ❤

Hilla ja Muru nukkuvat ensimmäisillä pussinmallisilla Unipusseilla

Ensimmäinen Unipussi valmistui vuonna 2012 mutta se oli pussimainen. Hilla ja Muru eivät sen sisälle kömpineet vaan nukkuivat sen päällä (kuva). Seuraavassa yrityksessä syntyi pyöreä muoto, jonka päällä taas nukuttiin. Tällöin reunat olivat vain pienet kangassuikaleet. Loppujen lopuksi Unipussi löysi marsujen mielestä mieluisimman muodon. Ja niin Hilla ja Muru rakastuivat Unipusseihin.


Ensimmäinen Unipussi jossa oli täytetyt reunat

Pikku hiljaa syntyi lisää ja lisää Unipusseja omaan kaappiin ja vuodet kuluivat. Matka ei ollut vain iloa, sillä jouduimme pitkän sairastelun jälkeen päästämään Murun ikuiseen uneen. Hilla ei kuitenkaan jäänyt yksin vaan hetkeä myöhemmin meille muutti sisarukset Elli ja Liisi. Hilla otti äidin roolin ja opetti pieniä talon tavoille. Ensimmäiset viikot oli raskaat ja Hilla kävikin ottamassa pienet torkut yläkerran Unipussissa aina välillä. Pienet eivät sinne vielä silloin osanneet mennä. Pian kuitenkin Hilla opetti pienille Unipussien makoisien unien maailman.

Kuva Hillasta jonka julkaisin Facebookissa

Aika kului. Päätin julkaisin kuvan Facebookin marsuryhmässä, jossa Hilla nukkuu Unipussissa (kuva). Kuva sai suurta suosiota ja moni kyseli että missä Hilla oikein nukkuu. Näin ensimmäiset Unipussit lähtivät maailmalle. Suosio ei laskenutkaan vaan ympäri Suomea ihmisiltä alkoi virrata pyyntöjä, että ompelisin heidänkin marsuilleen Unipusseja. Ja näin Hillasta tuli Unipussien maskotti.

Hilla rakasti poserata kameralle joten ei tarvinnut kauan miettiä mistä saisin mallin Unipusseille. Hillasta tuli siis Unipussien maskotti. Hänestähän tämä kaikki alkoikin.


Näihin aikoihin Hilla sairasti paljon. Kun edellisestä parannuttiin, alkoi taas uusi tauti ilmenemään. Silti Hilla jakoi ihastuttaa luonteellaan joka päivä. Hilla sai siskoltani pehmoisen majan, johon Hilla rakastui heti. Harmiksemme parin pesukerran jälkeen majan lässähti eikä pysyt enää pystyssä. Niinpä otin paperia, mitan ja kynän joiden avulla piirsin mallin. Ensimmäinen versio Unimajasta syntyi ja Hilla oli aivan myyty. Hilla vaihteli Unipussien ja Unimajan välillä. Unimaja oli sijoitettu lattialle niin että Hilla näki suoraan olohuoneeseen ja eteiseen. Se olikin Hillan mieleen sillä hän seurasi mielellään arjen askareita. Ja tietenkin lähestyvää herkkua, jolloin heti pompattiin pystyyn.

Hilla ensimmäisessä ompelemassani Unimajassa.


Sain puhelun yhtenä päivänä jossa marsu tarvitsisi kotia. Pitkän harkinnan jälkeen Robin muutti meille neljänneksi laumaan. Robinista tuli Roosa ja hän sopeutuikin tutustumiskäynnillä niin hyvin laumaan että jäikin suoraan meille. Roosa oli tullessaan kolme vuotias, sileäkarvainen marsu. Roosa oppi nopeasti talon tavoille.

Ilo ei kuitenkaan jatkunut kauan. Nyt olikin Ellin vuoro lähteä eläinlääkäriin. Ellillä todettiin vuosi sitten olevan hormonitoimintahäiriö joka ei ollut niin paljon häirinnyt elämää tähän asti. Nyt kuitenkin sairaus oli vienyt voiton ja päädyin raskain päätöksin leikkauttamaan Ellin toivoen että tämä auttaisi. Leikkaus sujui hyvin, mutta Elli ei kuitenkaan jaksanut raskaan leikkauksen jälkeistä toipumista vaan nukahti yöllä syliini. Näin Elli siirtyi vihreämmille niityille ❤

Vaikeudet eivät kuitenkaan loppuneet siihen. Vain kolme viikkoa myöhemmin Hilla pääsi Murun ja Ellin seuraksi pilven reunalle. Kyyneleet tulevat vieläkin poskilleni tätä kirjoittaessani. Ikävä on kova. Kaikki marsut ovat jättäneet jälkensä sydämeeni ❤


Onneksi marsuarki jatkuu meillä. Meni pitkä aika kun Liisi ja Roosa alkoivat taas käydä yläkerrassa ja käyttää Unipusseja. Liisillä oli aina tapana nukkua päikkärit Hillan kanssa yläkerran Unipusseissa. Yläkerran käyttö on jäänyt huomattavasti vähemmälle tai oikeastaan koko häkin käyttö. Ja lattialla oleva ”teltta” on suuressa suosiossa. Sieltä löytyvätkin Unipussit ja Unimajat sekä pissalaatikko. Onneksi Unipussien ja Unimajojen käyttö on meillä suosiossa koko ajan. Kun mummilaan lähdetään hoitoon, otetaan ne tietenkin mukaan. Monta vuotta on mennyt. Iloja ja suruja on kohdattu. Mutta loppujen lopuksi olen iloinen että olen saanut ilahduttaa monen montaa lemmikkiä Unipusseilla ja muilla tuotteilla. Ja tästä saammekin kiittää Hillaa, Unipussien maskottia ja testikäyttäjää. Ja ei se tähän päädy. Kehitän tuotteita ja suunnittelen uusia.


Tervetuloa siis Unipussien makoisien unien maahan ❤Yrityssivun tekstit ja kuvat: Annu Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti